DCM Dark Harika Bir Blogger Teması



Blogger için yapılan temalardan bugune kadar çok gördüm ve çok beğendiğimde oldu vay be ne tema yapmışlar dediğimde oldu ama bu tema gerçekten ama gerçekten blogger için yapılan en kaliteli tema diyebilirim.Alttaki demodan sizde inceleyin ve üstteki övgülerime sizde hak vereceksiniz.

Temanın özelliklerinden hangisini söylesem bilmiyorum ki ama bir kaçından bahsedeyim,temanın hemen yayınlarına göz atın üzerine mause ile gelin ekranınıza yayın başlığı ve paylaş butonlarını görüceksiniz tabi sayfa açılışındaki loading ilk olarak farkediceksiniz.

Tekrar sağ taraftaki butonlara göz atın arama yapmak istediğinizde size özel bir sayfa açıp arama yapmanızı rahatlıkla sağlıyor,onun üstündeki butonlara göz gezdirin etiket butonundaki özellikleri tıklayın ve temanın muazzamlığını farkediceksiniz.

Herhangi bir yayın içersine girin en alttaki yorum bölümünede göz gezdirin sağ taraftaki witgetler vs vs daha çok özellik farkedeceksiniz diye düşünüyorum benden bu kadar anlatım yeter gerisinede siz alttaki demodan bakın :)


İNDIR ÖNIZLEME


Tema yapımcısı olan Urang Kurai diğer harika temalarına ve bloguna bakmak istermisiniz.Tıklayın

0 Yorumlar