İndirme %99'da Kalıyor İndirmeler Tamamlanmıyor

Eğer bilgisayarınız Google Chrome kurmuyor indirmeleriniz %99 da kalıyor ise bilgisayarınızda büyük ihtimalle Win32.gen.sality virüsü var demektir. Peki nasıl kurtuluruz; bunu bir çok yöntemle çözebilirsiniz belki ancak yapmanız gereken en mantıklı hareket Kaspersky İnternet Security 2013 olacaktır. Daha önce sisteminde virüs bulunan pc de kullanmadığınız bir usb bellek ile başka pc'den kaspersky'ı indirip virüslü bilgisayara kopyalayabilirsiniz. Ancak bu işlem sırasında temiz olan Flash'ınızında virüs bulaşacağını unutmayın gerçi kaspersky'ı yüklediğinizde onu da tekrar temizlersiniz. Kaspersky'ı yüklerken bilgisayarda donma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yükleyinceye kadar uğraşmanız gerek. Sisteminizi temizleme esnasında birkaç kez yeniden başlatmanızı isteyebilir Kaspersky artı her yeniden başlattığınızda bilgisayarınızın sisteminde oluşabilecek  sorunları düzenlemeniz veya geri yüklemeniz için size bir ekran daha çıkacaktır önergeleri izleyerek sisteminizde bozulma var ise bunları da düzenleyebilirsiniz.

Unutmadan birde Kaspersky yüklendiği anda deneme sürümünü kullanmak isteyeceksiniz büyük ihtimalle ancak lisansı bilgisayarınızı biraz temizledikten sonra aktife edebilmenize izin verecektir. Bunun sebebi ise Kaspersky'ın internet bağlantınızı sınırlandırıyor. Biraz sabır ederek Kaspersky' ile taratmalara devam edin Win32.sality.gen denilen virüsten kurtulursunuz.

Bu sayede Download işlemlerinizin %99'da kalma problemi ortadan kalkacaktır.

Eğer bilgisayarınızda virüs olmadığından eminseniz Modeminizin Frimware'sine de göz atmayı unutmayın Frimware'nizde meydana gelebilen herhangi bir hatadan dolayı bu sorun ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Modem yazılımınızı güncelledikten sonra sorununuz ortadan kalkabilir. Ayrıca elinizde başka modem var ise bunu hattınıza göre ayarlayıp birde bu modem ile indirme işleminizi gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. Yani ya virüs yada modem. Kolay gelsin.

0 Yorumlar