Pro Evolution Soccer 2014'ün Yeni Ayrıntıları

- Futbolcuların formaları vücutlarından bağımsız hareket ediyor ve ikili mücadelelerde formalar hareket ediyor ve koşarken dalgalanmalar oluyor.

- Oyuncuların mevkileri düzenlenebilecek. Böylece, örneğin defans yaparken bir oyuncu sadece sizin istediğiniz kadar bir alanı savunacak. Yani sağbek'te yer alan bir futbolcu bölgenin tamamı yerine, küçük bir kısmına odaklanabilecek.

- Kar modu olacak.

- 3.Formalar olacak.

- Koreografi ve Meşale olacak.

- Artık, seyirci farktörü oyunu etkileyebilecek. Örneğin, brezilya liginde rakibe bacak arası yaptığınızda taraftarlar çılgınca bağıracak.

- Konami’nin Pes 2014′te yaptığı en büyük değişiklik ise şüphesiz ki seyirciler ve oyunda ki kırılma anları olacak. Örnek vermek gerekirse çok kritik bir dakikada kırmızı kart görüp penaltı yaptırırsanız oyuncularınız ve seyircileriniz bu olaydan etkileniyor ve performansları düşüyor. Kaldı ki bu sistem gerçekten çığır açacak gibi duruyor. Ayrıca Konami takımlar arasında ki dengeyide sğalamak için yeni bir sistem üzerinde çalışıyor Bu yeni sistem sayesinde rakip takımın seyircisi ve saha avantaji sistemi ile daha zayıf takımlar ile sizden güçlü takımlar karşısında galibiyet alma şansınız artıyor.
.


                                                 PES'in yeni uygulaması. (1) (Kareografiler)


                                               PES'in yeni uygulaması. (2) (Meşaleler)


0 Yorumlar